Kedves Golfozónk!

A 2018. május 25-én hatályba lépő, a személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló európai uniós adatvédelmi rendelet, közismertebb nevén GDPR alapján a jövőben nem áll majd módunkban semmilyen tájékoztató anyagot küldeni neked, amennyiben ehhez nincs meg az írásos hozzájárulásod.

Mi azonban szeretnénk, ha kapcsolatban maradnál velünk a jövőben is, hiszen csak így tudunk majd emailben értesíteni a különféle versenyekről, eseményekről, a klubot és a pályát érintő fejlesztésekről. Ezért arra kérünk, hogy töltsd ki az alábbi mezőket, majd kattints az alul található gombra: ezzel hozzájárulsz a további kapcsolattartáshoz. Ha ezt nem teszed meg, a továbbiakban semmilyen információt nem tudunk majd veled ilyen formában megosztani.

Hozzájárulásunk nagyon fontos számunkra, ezért kérünk, hogy olvasd végig ezt a levelet!

A GDPR 13. cikkének megfelelően a személyes adataid kezelésével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást nyújtjuk. A személyes adataid kezelője, az adatkezelő képviselőjének kiléte és elérhetőségei:
A cég neve: GFM Academy Kft.
Székhelye: 1037 Budapest, Perényi út 6.
Képviselője: Szumega Péter.
További elérhetőségeinket a www.academygolfbudapest.hu címen találod. 

A személyes adataidat abból a célból kezeljük, hogy kapcsolatot tarthassunk veled, valamint reklámcélú és tájékoztató anyagokat küldhessünk neked. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod, amelyet azáltal adsz meg, hogy ebben a levélben megadod a neved és az email címed, valamint bepipálod a hozzájárulásra vonatkozó jelölődobozt és megnyomod a levél alján található gombot. A személyes adataid címzettjei a marketinggel és online területekkel foglalkozó munkatársaink. A hozzájárulásod jogod van visszavonni, ebben az esetben a visszavonást követően nem fogunk veled ilyen módon kapcsolatot tartani. Jogod van kérelmezni tőlünk a rád vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, tiltakozhatsz az efféle személyes adatok kezelése ellen, illetve jogod van az adathordozhatósághoz. Jogod van panaszt benyújtani a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (http://naih.hu). A személyes adataid szolgáltatása nem alapszik jogszabályon vagy szerződéses kötelezettségen, szerződés kötésének nem előfeltétele. 
* kötelező mező

A fenti mezőkben megadott adatokat az Academy Golf Budapest (GFM Academy Kft.) a golfpályával, a versenyekkel és a rendezvényekkel kapcsolatos információk, valamint reklámajánlatok eljuttatására fogja használni. A lenti mező bepipálásával a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Academy Golf Budapest (GFM Academy Kft.) hírleveleket küldjön számára.

Email Marketing Powered by Mailchimp